Visuellt

INSIKT har ett gränssnitt utvecklat tillsammans med våra kunder, vilket gör det lätt för användaren att navigera i. Även de som inte använder systemet dagligen känner igen sig och förstår intuitivt vad som ska göras. Data är mer än bara siffror – I INSIKT formar du ditt data som du vill, vare sig det innebär att skapa diagram, grafer, kartor, mätare eller tabeller. Att skapa dashboards eller portalrapporter är bara ett knapptryck bort i INSIKT. Dra och släpp de rapporter som du vill ska ingå i din dashboard, dela med dig av den till dina kollegor eller använd den som din personliga startsida.

 
INSIKT-Analysis-Diagram

Flexibelt

Stor eller liten organisation, komplex eller enkel ekonomimodell – INSIKT hanterar verksamhetens budgetar, prognoser, analyser, rapporter och simuleringar i en och samma lösning oavsett nivå. INSIKT är ett standardiserat verktyg som konfigureras utifrån organisationens struktur och behov. Flexibiliteten är stor och lösningen kan enkelt skalas upp med nya datakällor, budgettyper och rapporter.

INSIKT-Analysis-Tabell

Kraftfullt

INSIKT ger användarna makt över data. Att vrida och vända på information utan att behöva tänka på formler och en massa komplicerade val gör lösningen kraftfull och lättillgänglig. Rapporter och analyser som passar för en del av verksamheten kan enkelt förändras för att bättre beskriva en annan del av verksamheten. Underhåll en grundrapport och dela den med hela organisationen där alla kan få sina val fördefinierade. Budgetarbetet kan göras både övergripande och detaljerat, helt utifrån behov. INSIKT sammanställer och aggregerar siffrorna åt dig. Oavsett om det handlar om en övergripande resultatbudget eller en detaljerad lönebudget, hanteras det i en och samma lösning.

 
 
INSIKT-Analysis-Urval

1 plattform - 6 produkter

Analys

Ett användarvänligt verktyg som låter dig göra allt från att identifiera trender till att bygga rapporter och dela med dina medarbetare – direkt i din webbläsare

Läs mer

Planering

Allt du behöver för en träffsäker planering. Genom produktens webbgränssnitt kan du involvera hela organisationen och effektivisera arbetet.

Läs mer

Projekt

Projekt är ett heltäckande verktyg för projekthantering. Verktyget stödjer hela verksamhetens projektbehov oavsett om det handlar om mindre administrativa projekt eller stora investeringsprojekt.

Läs mer

Målstyrning

Med Målstyrning kan du enkelt sätta egna och gemensamma mål och effektivt kommunicera strategier till hela organisationen. Verktyget är dynamiskt och stödjer organisationens målstyrningsarbete från planering och utförande till uppföljning.

Läs mer

Hyra

INSIKT Hyra är ett komplett system för hyressättning enligt bruksvärdesprincipen. Produkten är lättanvänd och visuell och ger såväl interna medarbetare som hyresgäster tillgång till information rörande hyressättning och lägenhetens egenskaper. Information om den enskilde hyresgästens hyra kan enkelt publiceras via internet.

Läs mer

Komponent

INSIKT Komponent är ett webbaserat anläggningsregister för komponentindelade anläggningstillgångar. Som stöd för komponentavskrivning enligt K3 finns förutom komponentindelning även möjligheten att visa såväl skattemässiga som bokföringsmässiga värden.

Läs mer

Några av alla fördelar

streamlinehq-legal-scale-unequal-work-office-companies-100

Data blir beslut

Att underbygga dina beslut med fakta är givetvis en av de absolut största fördelarna med ett beslutsstöd. Titta på historisk data, stäm av nuläget eller gör framtida prognoser för att säkerställa att rätt beslut tas.

streamlinehq-multiple-neutral-2-users-100

Tillgängligt för alla

Medarbetarna har tillgång till data utifrån sitt ansvarsområde och kan se trender och utveckling. Detta ökar engagemanget och gynnar hela organisationen.

streamlinehq-analytics-pie-1-business-products-100

Tydlig visualisering

Ett bra beslutsstöd ger dig möjlighet att skapa interaktiva rapporter där du kan presentera din data med diagram eller andra mätare. Det ökar förståelsen och gör hela organisationen effektivare.

streamlinehq-analytics-bars-business-products-100

Kraftfull analys

Med visualiseringar, nyckeltal, möjligheten till in- och utzoomning, att vrida och vända på siffrorna, gör att många av dina medarbetare kan delta i det så viktiga analysarbetet.

streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100

Överblick & detaljer

Ibland behöver du riktigt borra i siffror för att förstå och ibland är det precis tvärtom, du behöver helikopterperspektivet för att se helheten. Ett bra beslutsstöd ger dig båda möjligheterna.

streamlinehq-time-clock-circle-interface-essential-100

Sparad tid

Med automatiserad inhämtning av data och rapporter som uppdateras automatiskt minskas felmarginaler vid sidan av all tid som du vinner.

Ta kontrollen över din data

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!