Det här hjälper Servicedesk dig med

Vår servicedesk hjälper dig som kund med det mesta gällande våra produkter och lösningar. Det kan vara allt från handhavandefrågor och inloggningsproblem till mer tekniska uppgifter såsom nyinstallationer och produktstöd vid förändringar i er IT-miljö.

Om inte vår servicedesk kan lösa problemet direkt slussas ditt ärende vidare i organisationen beroende på vilken kompetens som behövs för att lösa just ditt ärende.

Kontaktvägar

Servicedesk når du enklast antingen via e-post eller genom vår servicedeskportal. Föredrar du att använda e-post skickar du till ärendet till servicedesk@insikt.se med en beskrivning om vad du behöver hjälp med så återkommer vi så snart vi kan. För att få en snabb och effektiv hantering av ditt ärende är det viktigt att du ger en så bra beskrivning som möjligt av ditt problem.

Väljer du istället att använda vår servicedeskportal kan du förutom att lägga upp nya ärenden även se status på dina ärenden och sköta dialogen med servicedesk i dina aktiva ärenden.

Skillnaden mellan Servicedesk och Servicedesk Premium

Servicedesk

Via vår servicedesk kan du få hjälp med INSIKT och relaterade frågor. Du når enklast servicedesk via mail eller via vår servicedeskportal.

Servicedesk Premium

Med vår tilläggstjänst Servicedesk Premium har du som kund möjlighet att samarbeta ännu tätare med ditt implementationsteam. Du får direkt åtkomst till vårt arbetsplaneringsverktyg och kan vara ännu mer delaktig i arbetet.

Kontakta Servicedesk

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!