Copperstone Resources väljer INSIKT som beslutsstödsystem

2022-feb-21 12:50:01 Christopher Jonsson

Copperstone Resources AB har valt beslutsstödsystem, INSIKT valdes för att hantera bolagets planerings- och uppföljningsarbete. INSIKT är ett komplett beslutstöd som effektiviserar företags verksamhetsstyrning med ett enkelt och webbaserat gränssnitt. Med INSIKT får Copperstone marknadens mest användarvänliga beslutsstöd där de kommer planera och följa upp verksamheten genom de samverkande modulerna INSIKT Planering och INSIKT Analys.

INSIKT Planering hanteras budget och prognoser. Det användarvänliga gränssnittet gör att många medarbetare kan involveras i planeringsarbetet som underlättas av flera smarta funktioner för t.ex. fördelning, periodisering och kommentarer. Copperstone kommer att ha stöd för planering av resultat, lön och likviditet i INSIKT.

Med INSIKT Analys får Copperstone ett kraftfullt beslutsstödsystem för uppföljning av verksamheten. Här finns möjlighet att dels jobba med tillrättalagda rapportpaket och Ad-hoc analys som alla medarbetare själva kan skapa efter behov. Här vrider och vänder vi på verksamhetsrelaterad information kompletterat med inmatade värden och kommentarer från INSIKT Planering.

INSIKT kommer att integreras med Microsoft Dynamics 365 Business Central.

“INSIKT är ett fantastiskt system som fungerar både som hjälp- och styrmedel för verksamheten. Det förenklar vårt arbete med planering och uppföljning av budget och utfall. INSIKT ger en bra överblick och är användarvänligt med möjlighet att enkelt bygga visuella rapporter över ekonomiska flöden.”
Anna Tyni, VD

Copperstone Resources AB
Copperstone Resources AB grundades 2006. Vi är ett bolag som nu skalar upp till att bli ett modernt och ansvarsfullt producerande gruvbolag genom återöppnandet av Viscaria-gruvan i Kiruna. Fyndighetens höga kopparhalt, bedömda mineraltillgångar, geografiska placering samt ett växande team av expert ger goda förutsättningar för Copperstone att bli en viktig leverantör av kvalitativ och ansvarsfullt producerad koppar – en metall som har en helt central roll i Sveriges och Europas klimatomställning mot ett elektrifierat samhälle. Utöver Viscaria-gruvan innehar Copperstone ett antal andra bearbetningskoncessioner och undersökningstillstånd i Arvidsjaur (Eva, Svartliden, Granliden) och Smedjebacken (Tvistbogruvan).Copperstone finns därmed representerade i de tre största gruvdistrikten i Sverige.

För mer information: www.copperstone.se

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!