Nyhetsarkiv

Borgholms kommun väljer INSIKT

Skriven av Magnus Löfgren | 2022-jun-07 16:58:12

Borgholms kommun på Öland har valt INSIKT som sitt BI-verktyg för att stödja kommunen i deras arbete med budget, prognos och uppföljning. INSIKT är ett komplett system som effektiviserar organisationens verksamhetsstyrning med ett användarvänligt och webbaserat gränssnitt. Med INSIKT får Borgholms kommun marknadens mest användarvänliga beslutsstöd där de kommer planera och följa upp genom de samverkande modulerna INSIKT Planering och INSIKT Analys.

I INSIKT Planering hanteras budget och prognoser, där gränssnittet möjliggör att ett stort antal budgetläggare kan involveras i planeringsarbetet som underlättas av flera smarta funktioner för t.ex. fördelning, periodisering och kommentarer. Borgholm kommer att ha stöd för planering av resultat och lön i INSIKT.

Tack vare samverkan mellan modulerna kommer Borgholms kommun med hjälp av INSIKT Analys följa upp organisationen. Här finns möjlighet att dels jobba med tillrättalagda rapportpaket och Ad-hoc analys som alla medarbetare själva kan skapa efter behov. Här vrider och vänder vi på verksamhetsrelaterad information kompletterat med inmatade värden och kommentarer från INSIKT Planering. Genom systemets tillgänglighet och användarvänlighet kommer data bli beslut och rätt information att vara tillgänglig hela tiden.

Borgholms kommun
Borgholms kommun på norra Öland är lätt att förälska sig i – ljuset, naturen, havet och människorna. Med 11 000 personer åretruntboende i kommunen och nästan två miljoner besökare på sommaren erbjuder Borgholm all samhällsservice man behöver. Framförallt har vår skola i flera år rankats bland de bästa i Sverige och högst i länet. Detta tillsammans med goda kommunikationer, ett rikt kultur- och nöjesliv samt de skilda säsongerna och årstiderna skapas en fin växelverkan mellan arbetsliv, fritid och familjeliv.

För mer information: www.borgholm.se