Spara tid och pengar med effektivt beslutsfattande.

Ett komplett verktyg för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Säg hej till INSIKT 12!

INSIKT 12 är äntligen här och är inte bara ännu bättre - det har även ett uppgraderat gränssnitt.

Så här fungerar INSIKT

INSIKT kopplas på dina redan existerande källsystem såsom ekonomi-, försäljnings- och produktionssystem. Därefter sammanställs all information till en plats vilket gör det smidigt för dig att se samband och planera framtiden.

Eftersom du kan använda INSIKT direkt i din webbläsare är det enkelt att involvera hela organisationen samtidigt som du själv har möjligheten att styra vem som ser vad.

Web 1920 – 163-2

1. Planera

Oavsett om det handlar om en kontobudget, projektkalkyl eller något annat gör INSIKT det enkelt för dig att få en träffsäker planering. Med moduler för alla sorters planering kan du samla hela verksamheten i ett verktyg.

2. Styr

Hantera förändringar, prioritera rätt och kommunicera effektivt. Med INSIKT får du allt du behöver för att effektivt styra din verksamhet och klara av en föränderlig vardag. 

3. Analysera

Växla mellan detaljer och helikopter perspektiv. Undersök vad som påverkar resultatet och upptäck drivande faktorer du tidigare inte kunnat se.

DET HÄR ÄR INSIKT

6 produkter i 1

MASSOR AV INTEGRATIONER

Vi älskar samma system som dig

Med INSIKT integrerar du enkelt alla dina favoritsystem

Några av alla fördelar

streamlinehq-legal-scale-unequal-work-office-companies-100

Data blir beslut

Att underbygga dina beslut med fakta är givetvis en av de absolut största fördelarna med ett beslutsstöd. Titta på historisk data, stäm av nuläget eller gör framtida prognoser för att säkerställa att rätt beslut tas.

streamlinehq-multiple-neutral-2-users-100

Tillgängligt för alla

Medarbetarna har tillgång till data utifrån sitt ansvarsområde och kan se trender och progress. Detta ökar engagemanget och gynnar hela organisationen.

streamlinehq-analytics-pie-1-business-products-100

Tydlig visualisering

Ett bra beslutsstöd ger användarna möjlighet att skapa interaktiva rapporter där du kan presentera din data med diagram eller andra mätare. Det ökar förståelse och gör hela organisationen effektivare.

streamlinehq-analytics-bars-business-products-100

Kraftfull analys

Med visualiseringar, nyckeltal, möjligheten att vrida och vända på siffrorna gör att många av dina medarbetare kan delta i det så viktiga analysarbetet.

streamlinehq-data-file-bars-search-business-products-100

Överblick & detaljer

Ibland behöver du riktigt borra i siffror för att förstå och ibland är det precis tvärtom, du behöver helikopterperspektivet för att se helheten. Ett bra beslutsstöd ger dig båda möjligheterna.

streamlinehq-time-clock-circle-interface-essential-100

Sparad tid

Med automatiserad inhämtning av data och rapporter som uppdateras automatiskt minskas felmarginaler vid sidan av all tid som ni vinner.

"Vi är helt övertygade om att INSIKT är det system som bäst möter våra behov."

Tatiana Pryadko
Presto Brandsäkerhet AB

SLIPP DET TEKNISKA

Vi sköter driften åt dig

Undrar du över något?

Vad behövs för att kunna använda INSIKT?

INSIKT är helt webbbaserad där webbläsare och webbserver kommunicerar över http eller https, där det senare är rekommenderat för att få säker trafik. Här gäller standard https med cerfitikat och IIS som webbserver. Webbserver och databasserver kommunicerar via standard SQL Server som normalt inte är krypterad, men det är inom en och samma server alternativt mellan två servrar i samma servernät. Kommunikation mellan INSIKTs bakgrundstjänst och INSIKTs webbapplikation använder http och är krypterad enligt samma konfiguration som trafiken mellan webbläsare och webbserver. 

Hur kan jag förbereda mig inför en implementation?

Se gärna till att läsa igenom vår implementationsguide, du når den här: Implementationsguide

Att implementera ett beslutsstöd är inte ett IT-projekt, det är ett verksamhetsprojekt. Därför bör ni ha personer från verksamheten tillgängliga, personer med ansvar och mandat.

Undersök förutsättningarna noggrant och ställ frågor om exempelvis drift, förvaltning, säkerhet, prestanda, hur man kommer åt data, etc. Här ska du som beställare ställa stora krav på din implemenationspartner att bidra. 

I projektstarten ska såklart roller, ansvar och kommunikationsvägar vara etablerade. Se till att alla inblandade får svar på sina frågor innan allt drar igång.

En implementation har många rörliga delar. Som tur är har vi gjort det förr - över 500 gånger faktiskt. Hör av dig så pratar mer om hur din implementation blir så bra som möjligt.

Går det att styra behörighet i INSIKT?

Ja, allt är behörighetsstyrt i INSIKT.

Det är möjligt att sätta egna behörighetsnivåer i INSIKT via administrationsmodulen som endast nås av användare med tillräckliga behörigheter.

Här kan administratören söka fram och lägga till, redigera, synkronisera och ta bort användare. Andra möjligheter som finns via detta administrationsgränssnitt inkluderar möjlighet att skicka ut återställningsmail för lösenord, anonymisera borttagna användare, visa användare som blockerats av systemet, och visa antalet licenser.

Behörighet kan baseras på antingen enskilda användare eller grupper av användare och säkerhetsgrupper.

Ta kontrollen över din data

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!