Förvandla data till beslut - snabbt

Ett komplett verktyg för verksamhetsstyrning och beslutsstöd.

Spara tid, minska kostnader, hitta nya möjligheter och skala upp din verksamhet.

Industriledare använder redan INSIKT för att få ett försprång.

Ett enklare sätt att fatta beslut på

INSIKT samlar all din data från dina källsystem såsom ekonomi-, försäljnings- och produktionssystem och sammanställer all information tillsammans vilket gör det smidigt för dig att se samband och planera framtiden - direkt i din webbläsare.

Analysis-laptop-green-shapes
Planning-laptop-purple-shapes

Lika enkelt som 1-2-3

1. Planera
Oavsett om det handlar om en kontobudget, projektkalkyl eller något annat gör INSIKT det enkelt för dig att få en träffsäker planering.

2. Styr

Hantera förändringar, prioritera rätt och kommunicera effektivt. Med INSIKT får du allt du behöver för att effektivt styra din verksamhet och klara av en föränderlig vardag. 
 

3. Analysera
Växla mellan detaljer och helikopter perspektiv. Undersök vad som påverkar resultatet och upptäck drivande faktorer du tidigare inte kunnat se.

Ett och samma system för alla behov

Med INSIKT får du 1 plattform med 6 produkter.

 

Analys

Ett användarvänligt verktyg som låter dig göra allt från att identifiera trender till att bygga rapporter och dela med dina medarbetare – direkt i din webbläsare

Läs mer

Planering

Allt du behöver för en träffsäker planering. Genom produktens webbgränssnitt kan du involvera hela organisationen och effektivisera arbetet.

Läs mer

Projekt

Projekt är ett heltäckande verktyg för projekthantering. Verktyget stödjer hela verksamhetens projektbehov oavsett om det handlar om mindre administrativa projekt eller stora investeringsprojekt.

Läs mer

Målstyrning

Med Målstyrning kan du enkelt sätta egna och gemensamma mål och effektivt kommunicera strategier till hela organisationen. Verktyget är dynamiskt och stödjer organisationens målstyrningsarbete från planering och utförande till uppföljning.

Läs mer

Hyra

INSIKT Hyra är ett komplett system för hyressättning enligt bruksvärdesprincipen. Produkten är lättanvänd och visuell och ger såväl interna medarbetare som hyresgäster tillgång till information rörande hyressättning och lägenhetens egenskaper. Information om den enskilde hyresgästens hyra kan enkelt publiceras via internet.

Läs mer

Komponent

INSIKT Komponent är ett webbaserat anläggningsregister för komponentindelade anläggningstillgångar. Som stöd för komponentavskrivning enligt K3 finns förutom komponentindelning även möjligheten att visa såväl skattemässiga som bokföringsmässiga värden.

Läs mer

Några av alla fördelar

Det finns mängder av fördelar med INSIKT. Här är tre:

Green-lines-on-dark-green

Tillgängligt för alla

Medarbetarna har tillgång till data utifrån sitt ansvarsområde och kan se trender och utveckling. Detta ökar engagemanget och gynnar hela organisationen.

Yellow-squares-on-yellow

Likriktat

När alla jobbar i samma system blir det enkelt att hålla hög kvalitet. Alla utgår från samma data och ingen information kommer bort längs vägen.

Purple-blob-box-on-purple

Sparad tid

Med automatiserad inhämtning av data och rapporter som uppdateras automatiskt minskas felmarginaler vid sidan av all tid som du vinner.

Tid är pengar - spara båda

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!