NP3 Fastigheter väljer projekt- och beslutstöd

2021-apr-13 10:30:02 Christopher Jonsson

Fastighetsbolaget NP3 Fastigheter har valt INSIKT som beslusstödssystem för att effektivisera företagets verksamhetsstyrning. NP3 är ett kassaflödesorienterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter med hög direktavkastning främst i norra Sverige.

NP3 kommer att planera och följa upp verksamheten genom INSIKT Analys och INSIKT Planering, och hantera sin projektverksamhet i tilläggsmodulen INSIKT Projekt. INSIKT hämtar huvudsakligen ekonomi- och fastighets-data från Vitec 3L och Vitec Hyra, samt fakturainformation från Palette.

”NP3 hade ett behov av ett system för projekthantering, planering och uppföljning. Efter utvärdering av olika verktyg på marknaden föll valet på helhetslösningen INSIKT. Våra krav var att systemet ska vara användarvänligt och kunna anpassas utifrån våra processer.” – Marie Selin, COO på NP3 Fastigheter AB.

NP3 Fastigheter
NP3 är ett kassaflödesorienterat fastighetsbolag med fokus på kommersiella förvaltningsfastigheter med hög direktavkastning främst i norra Sverige. Per den 31 december 2020 uppgick fastighetsbeståndet till drygt 1 430 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 388 fastigheter inom fastighetskategorierna industri, handel, kontor, logistik, och övrigt där industri står för den största delen av hyresvärdet. I kategorin övrigt ingår bland annat hotell och samhällsfastigheter som exempelvis skolor. Fastighetsbeståndet är indelat i sju affärsområden: Sundsvall, Gävle, Dalarna, Östersund, Umeå, Luleå och Mellansverige. NP3-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm, Mid Cap.

För mer information: www.np3fastigheter.se

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!