ByggPartner väljer projekt- och beslutstöd

2021-jun-10 14:42:00 Christopher Jonsson

ByggPartner har valt INSIKT som beslusstödssystem. INSIKT syftar till att effektivisera företags verksamhetsstyrning, förbättra och spara tid i planeringsprocesserna för budget, prognos och projekt. Lösningen som ByggPartner valt omfattar INSIKT Analys, INSIKT Planering och INSIKT Projekt. Integrationer kommer göras mot 3L, Bidcon och Palette.

”ByggPartner hade främst behovet av ett system för att på ett bra sätt följa upp sina projekt och uppdatera kalkyler och prognoser. Därför var det viktigt att hitta ett anpassningsbart system som både stödjer våra bygg- och ställnings-projekt, och som kunde integreras mot framförallt Bidcon och 3L. På det här sättet kan vi göra data tillgänglig bland våra användare vilket gör det möjligt att analysera och ta beslut som styr projekten. Prognoserna kommer också att vara till underlag för den successiva vinstavräkningen.”
Patrik Fredin, Chef Controller på ByggPartner

ByggPartner
Byggpartner är en byggkoncern med verksamhet inom Stockholm/Mälardalen och Dalarna. Bolaget erbjuder bygg- och ställningsentreprenad samt tillhörande service. Bolaget startades år 1992 och aktien är noterad på Nasdaq First North Premier.

För mer information: www.byggpartner.se

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!