twoday tecknar partneravtal med TagsIT.

2024-jan-16 12:32:51 Magnus Löfgren

twoday och TagsIT AB tecknar ett strategiskt partneravtal för försäljning och leverans av INSIKT till stora och modelstora företag i Norden.

TagsIT är en av Sveriges ledande leverantörer av IT-baserade verksamhetssystem som affärssystem, beslutsstöd och mobila lösningar. Man har fler än 100 företag på kundlistan med Sverige som huvudmarknad men även med leverans av tjänster inom Norden. Nu ingår man ett strategiskt samarbete med twoday för försäljning av twodays egna BI-system INSIKT som är en ledande lösning på marknaden för effektivisering av projektuppföljning och analys.

 

− Genom vårt partnerskap med twoday kan TagsIT erbjuda nya och befintliga kunder en paketerad marknadsledande lösning för effektiv projektuppföljning och analys. Vi är glada över att kunna erbjuda denna innovativa och kraftfulla lösning till våra kunder, vilket kommer att hjälpa dem att effektivisera och utveckla sin projektuppföljning i kombination med våra övriga tjänster. Tillsammans med twoday ser vi fram emot att leverera enastående resultat och öka våra kunders produktivitet och konkurrenskraft

Daniel Grundh
Affärsområdesansvarig, TagsIT

 

− Vi är rätt kräsna när det gäller partners och otroligt glada över vårt partnerskap med TagsIT som en ledande helhetsleverantör av affärssystem. Tillsammans kan vi erbjuda våra gemensamma kunder en överlägsen lösning för effektiv projektuppföljning och analys. TagsITs omfattande expertis och dedikation till att leverera högkvalitativa affärslösningar kompletteras perfekt med vårt marknadsledande projektverktyg INSIKT. Vi ser fram emot att samarbeta för att skapa mervärde för våra kunder och hjälpa dem att effektivisera sina processer, minska kostnader och optimera sin verksamhet.

Petter Lundström
Key account manager, twoday

 

Det strategiska samarbetet innebär att INSIKT blir en ordinarie del i TagsIT:s produktportfölj för både nya och befintliga kunder.

 

För mer information:

Petter Lundström

Key Account Manager, twoday
070-235 83 98
petter.lundstrom@twoday.com

Daniel Grundh

Affärsområdesansvarig TagsIT
076-137 72 73
daniel.grundh@tagsit.se

Om TagsIT

TagsIT grundades 2015 med verksamhet i Sverige och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping.

Vi arbetar ständigt med att utbilda och vidareutveckla oss för att ligga i framkant inom våra verksamhetsområden. Alla medarbetare har lång erfarenhet och hög kompetens inom deras respektive område. Vi jobbar aktivt för att vara den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare inom IT-konsultmarknaden och arbetar målinriktat för att ta oss dit. Hos oss är det ett öppet klimat med nära till beslut där vi alla tillsammans tar ett stort ansvar där kärnvärden som engagemang, kundnärhet, ödmjukhet och resultat leder oss mot våra mål. Namnet TagsIT beskriver ett löfte till våra kunder, nämligen Tactical Applications Great Solutions. 

Fortsätt läsa

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!